Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
28.03.2019

Прокуратурою АР Крим вжито заходів щодо повернення у державну власність майна за судовою справою, що залишилась нерозглянутою у зв’язку з тимчасовою окупацією півострову Крим

Так, після скасування 21 вересня 2018 року Верховним Судом судових рішень, якими безпідставно відмовлено у задоволенні позову заступника прокурора міста Ялти, справу за його позовом направлено на новий розгляд до господарського суду Київської області.
 
За принципової позиції прокуратури АР Крим 06 березня 2019 року господарським судом Київської області позов заступника прокурора міста Ялти задоволено. Визнано недійсним рішення селищної ради, яким протиправно відведено у користування приватного підприємства земельну ділянку площею 0,16 га, що розташована в Автономній Республіці Крим, м. Ялта, смт. Курпати, зобов’язано повернути її у власність держави.
 
Нагадуємо, що завдяки раніше ініційованій прокуратурою АР Крим процедурі відновлення втрачених судових проваджень, судами задоволено позови прокурорів про повернення у державну власність нерухомого майна загальною вартістю близько 4,5 млн грн.

кількість переглядів: 3124