Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
29.03.2019

Заступник прокурора АР Крим взяв участь у круглому столі на тему «5 років окупації Криму: проблеми та виклики для міжнародного права»

Стратегія прокуратури АР Крим передбачає ефективну зовнішню та внутрішню комунікацію. В рамках цього напрямку та Угоди про надання правової допомоги та співробітництво, укладеної з Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, заступник прокурора АР Крим Ігор Поночовний виступив перед студентами навчального закладу.
 
Зокрема він розповів  про ті виклики, які постали перед прокуратурою АР Крим під час розслідування воєнних злочинів та злочинів проти людяності вчинених представниками держави-агресора на території окупованого півострову.
 
«Приємно вражений рівнем підготовки студентів до зустрічі та їхньою зацікавленістю питаннями міжнародного права в контексті окупації АР Крим. Дякую Київському національному університету імені Тараса Шевченка та представникам ELSA Kyiv за запрошення, надіюсь на подальшу співпрацю зі студентами, які можуть стати потенційним кадровим резервом прокуратури АР Крим», - зазначив Ігор Поночовний. 
 

кількість переглядів: 2894