Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
04.04.2019

Підвищення професійного розвитку працівників прокуратури АР Крим

За підтримки Міжнародної програми Державного департаменту Сполучених Штатів Америки Visitor Leadership (International Visitor Leadership Program, IVLP), начальник відділу міжнародного співробітництва прокуратури Автономної Республіки Крим Вікторія Мозгова у березні 2019 року взяла участь у програмі професійного обміну «Верховенство права та судова система США» (Rule of Law and the U.S. Judicial System).
 
Програма передбачала візити мультинаціональної групи до декількох американських міст і дозволила безпосередньо вивчити функціонування федеральної судової та правоохоронної систем, а також відповідних систем окремих штатів за американською моделлю федералізму, а також забезпечити обмін досвідом у сфері правозастосування, встановлення професійних контактів з представниками різних іноземних правових (правоохоронних) систем.
 
Участь у вказаній програмі відповідає пріоритетам Стратегії розвитку прокуратури Автономної Республіки Крим в умовах окупації на 2019 – 2021 роки, щодо підвищення особистісного та професійного рівня співробітників прокуратури.

кількість переглядів: 2847