Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.05.2019

Звільнені українськи рибаки отримали статус потерпілих у кримінальному провадженні, процесуальне керівництво у якому здійснює прокуратура АР Крим

Учора, 7 травня 2019 року, звільнено двох українських рибаків - Руслана Кондратюка та Андрія Морозова, які у вересні 2018 року  були затримані ФСБ РФ та утримувались на території  окупованого півострову.
Після повернення на материкову частину України, з Русланом Кондратюком та Андрієм Морозовим проведені відповідні слідчі та процесуальні дії. Також звільнені рибаки отримали статус потерпілих у кримінальному провадженні, процесуальне керівництво у якому здійснюється прокуратурою АР Крим.
 
Нагадуємо, що слідчим відділом Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконного позбавлення волі членів екіпажу риболовецького судна «ЯМК – 0041» за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням зброї та погрозою застосування насильства, а також захоплення вказаного морського судна представниками незаконно створених органів на тимчасово окупованій території півострову Крим.

кількість переглядів: 3677