Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
14.06.2019

Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим припинено незаконне переправлення осіб через державний кордон

Прокуратурою АР Крим спільно зі слідчими Головного управління СБ України в АР Крим та працівниками Азово-Чорноморського Регіонального управління Держприкордонслужби України припинено незаконну діяльність осіб, яка полягала у переправленні осіб через державний кордон в Російську Федерацію, а також порушенні порядку в’їздувиїзду на тимчасово окуповану територію півострову Крим (ч. 3 ст. 332, ч.ч. 2, 3 ст. 332-1 КК України).

13.06.2019 у м. Дніпро проведені обшуки у житлі та автотранспортних засобах організаторів злочинної схеми. Під час обшуків було виявлено та вилучено два автомобіля, що використовувались для незаконних перевезень,  карти українських і російських операторів зв’язку, митні декларації РФ та інші речі й документи, що підтверджують вчинення вказаних злочинів.

За результатами проведених слідчих дій організатору злочинної діяльності повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 332, ч. 2 ст. 332-1 КК України, вирішується питання щодо застосування запобіжного заходу.
 
 

Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).
 


кількість переглядів: 3486