Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
05.07.2019

Суд підтримав позицію прокуратури АР Крим і засудив учасника незаконних збройних формувань, так званих «ЛНР», «ДНР» до 8 років позбавлення волі

Вироком Голопристанського районного суду Херсонської області, 4 липня 2019 року,  учасника незаконних збройних  формувань,  так званих «ЛНР» та «ДНР» визнано винним у вчиненні злочинну передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі.
 
Нагадуємо, 13 квітня 2019 року, під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим, співробітниками Головного управління Служби Безпеки України в АР Крим (з дислокацією у м. Херсон) та Державної прикордонної служби України, при перетині адміністративної межі з  тимчасово окупованим півостровом, на контрольно пропускному пункті в’їздувиїзду «Чонгар», було   викрито та затримано  учасника незаконних збройних формувань «Військова комендатура ЛНР» та батальйон «Сомалі». Зазначена особа мала на меті перетнути лінію розмежування з тимчасово окупованою територією АР Крим та потрапити на тимчасово окуповані території Луганської та Донецької областей для продовження протиправної діяльності.


кількість переглядів: 3503