Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
16.07.2019

Відбулася зустріч прокурора АР Крим Гюндуза Мамедова з Представником Президента в АР Крим Антоном Кориневичем, визначено пріорітетні напрямки співпраці

Сьогодні, 16 липня 2019 року відбулась робоча зустріч прокурора Автономної Республіки Крим Гюндуза Мамедова  та Постійного Представника Президента в Автономній Республіці Крим Антона Кориневича.
 
Представники відомств обговорили проблемні питання у сфері  захисту прав та законних інтересів осіб, які залишились на тимчасово окупованій території півострову, та внутрішньо переміщених осіб з метою розроблення пропозицій щодо підготовки проектів законів та актів Президента України.
Окрім того, Постійного Представника цікавили питання реагування прокуратури та органів правопорядку автономії на масові порушення прав людини, які вчиняються на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополя, та можливі ефективні форми співпраці для відновлення порушених прав та притягнення до відповідальності винних осіб.
 
Зокрема, досягнуто спільної позиції щодо нагальної потреби імплементації норм міжнародного гуманітарного права в національне законодавство України, вдосконалення санкційного законодавства та нормативно-правового регулювання механізмів забезпечення прав і законних інтересів внутрішньо переміщених осіб та мешканців  тимчасово окупованої території.
 

кількість переглядів: 2751