Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.08.2019

Правоохоронні органи АР Крим повідомили про підозру громадянину України, що причетний до фінансування «самооборони Криму»

Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим, у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні здобуто достатньо доказів для повідомлено громадянину України Н. про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 260 КК України (створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань)

Слідством встановлена причетність громадянина Н. до фінансування, у  лютому-березні 2014 року, непередбаченого законами України збройного формування «Самооборона Криму».  А також, встановлено, що вказаний громадянин надавав  приміщення готелю та кафе, що розташовані у селищі Чонгар, Генічеського району, Херсонської обл., у користування так званим «самообронівцям» та спец. службам РФ, для організації їх штабу та місця проживання.
Нагадуємо, що прокуратура автономії здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом створення та діяльності на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим непередбачених законом збройних формувань та їх фінансування, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 260 КК України, яке перебуває у провадженні слідчого відділу Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

кількість переглядів: 4475