Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
23.09.2019

Представник прокуратури АР Крим взяв участь у Щорічній конференції та Загальних зборах Міжнародної асоціації прокурорів

15 вересня 2019 року в м. Буенос-Айрес (Аргентина) розпочала свою роботу 24-та Щорічна конференція та Загальні збори Міжнародної асоціації прокурорів. На запрошення прокуратури автономного міста Буенос-Айрес і Асоціації прокурорів Аргентини в роботі конференції бере участь делегація Української асоціації прокурорів у тому числі, заступник начальника управління-начальник відділу прокуратури АР Крим Олександр Пікуль. У роботі конференції беруть участь 550 прокурорів з 102 країн світу.
 
Головна тема конференції: «Міжнародне співробітництво в різних правових системах».
Протягом 5 днів прокурори досліджуватимуть, як різні правові системи функціонують у міжнародному співробітництві та які є шляхи подолання юридичних та практичних викликів у різних системах.
 
Під час конференції будуть розглянуті міжнародні правові рамки та процеси, що регулюють збір та обмін доказами через кордон, а також практичні бар’єри  для збирання та обміну доказами та шляхи їх подолання, досліджуватимуться неформальні та альтернативні процеси взаємної правової допомоги та роль прокурора під час здійснення транскордонного розслідування.
 
 


кількість переглядів: 3531