Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
25.09.2019

Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим повідомлено про підозру капітану судна «VILGA», зараз «MRIYA»

Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим, у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні здобуто достатньо доказів для повідомлення про підозру капітану судна «VILGA», зараз «MRIYA» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332-1 КК України (порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї з метою заподіяння шкоди інтересам держави, вчинених службовою особою з використанням службового становища, повторно). Слідством встановлено, що підозрюваний бувши капітаном судна  «VILGA», 11.05.2015 року, 01.06.2015 року, 23.06.2015 року та 22.09.2015 року здійснював заходи до закритого порту «Севастополь» з метою доставлення нафтопродуктів на головну нафтобазу Чорноморського флоту ВМФ  Російської Федерації.
 
Нагадаємо, що 10 серпня 2019 року, в ході розслідування кримінального провадження за фактом порушення порядку виїздувиїзду на тимчасово окуповану територію АР Крим прокуратурою АР Крим спільно з СБУ в АР Крим та оперативними Азово-Чорноморського регіонального управління ГПСУ проведено обшук на судні «MRIYA», після чого судно було арештовано, як знаряддя вчинення злочину.
 
Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).

кількість переглядів: 3675