Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
10.10.2019

Прокуратура автономії розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі проукраїнського активіста на тимчасово окупованому півострові

Сьогодні, 10 жовтня 2019 року, за фактом незаконного позбавлення волі громадянина України на території тимчасово окупованого півострова, прокуратурою АР Крим розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі). Підставою для відкриття кримінальне провадження слугувало звернення Представника Президента України в АР Крим Антона Кориневича.
 
 
Органи окупаційної влади на тимчасово окупованій території АР Крим, продовжують реалізовувати політику держави-окупанта, яка спрямована на переслідування проукраїнськи налаштованого населення півострову. Вищезазначений  громадянин вже піддавався незаконним діям з боку «правоохоронних» органів РФ. У 2016 так звані «силовики» незаконно затримували зазначеного громадянина України, а у 2019 році проводили  незаконні обшуки в домоволодінні чоловіка на тимчасово окупованій території АР Крим. 

кількість переглядів: 2619