Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
11.10.2019

Працівники прокуратури АР Крим постійно підвищують свою кваліфікацію за професійними програмами на міжнародному рівні

Специфіка роботи прокуратури АР Крим потребує постійного вдосконалення та підвищення рівня професійних знань.  З 29 вересня по 05 жовтня 2019 року прокурор прокуратури Ольга Пірогова підвищувала рівень професійної кваліфікації на курсі «Протидія торгівлі людьми та експлуатації дітей», який проводився у Міжнародній правоохоронній академії в м. Будапешт за сприяння посольства США в Україні.
 
 
Під час навчання здійснювалось ознайомлення з особливостями розслідування злочинів торгівлі людьми, які включають незаконне переміщення, експлуатацію, використання примусу з метою економічної або сексуальної експлуатації. Проведено аналіз зусиль правоохоронних органів США, спрямованих на протидію дитячій експлуатації, зокрема визначення злочинів, пов’язаних з дитячою порнографією, встановлення профілю осіб, які сексуально домагаються дітей. У ході навчання детально розглянуто способи отримання інформації від потерпілих шляхом процесуального інтерв’ю, особливостей проведення обшуків у таких провадженнях, методів пошуку та використання інтернет-інструментів, які використовують правоохоронні органи США при розслідуванні зазначеної категорії злочинів.
Також участь у навчанні та підвищенні кваліфікації в Міжнародній правоохоронній академії сприяє більш ефективному співробітництву між правоохоронними органами різних країн.

кількість переглядів: 3394