Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
29.10.2019

Працівники прокуратури АР Крим виступили з презентацією на міжнародному колоквіумі: «Боротьба з тероризмом і організованою злочинністю»

На виконання положень Стратегії розвитку прокуратури АР Крим,  у жовтні 2019 року, працівники прокуратури автономії підвищували свій рівень професійної кваліфікації та виступили на міжнародному колоквіумі: «Боротьба з тероризмом і організованою злочинністю». Захід організований Академією правосуддя Турецької Республіки в м. Стамбул.
 
Зокрема, під час проведення заходу працівники виступили з презентацією та розповіли про особливості роботи прокуратури Автономної Республіки Крим в умовах тимчасової окупації півострова, а також методи та способи розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із тероризмом в Україні. Участь у колоквіумі сприятиме більш ефективному співробітництву між правоохоронними органами різних країн.
 
Працівники детально ознайомились з особливостями розслідування злочинів, пов’язаних із тероризмом на територіях Республіки Туреччини, Республіки Казахстану, Республіки Узбекистану, Монголії та України. У ході навчання детально розглянуто способи та методи попередження та боротьби з тероризмом, які застосовуються у країнах-учасницях колоквіуму.
 
                                             

кількість переглядів: 4061