Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.11.2019

Працівники прокуратури АР Крим підвищили рівень професійних знань в Українській школі урядування

Основним елементом професійної компетентності органів прокуратури є розвиток людського потенціалу, саме тому важливо знаходити механізми та інструменти для професійного зростання. З компетентності кожного працівника формується професійний імідж органів прокуратури.

Представники прокуратури АР Крим протягом двох місяців проходили очне та заочне навчання в Українській школі урядування. Підвищення кваліфікації розраховане як для фахівців з досвідом, так і для впершепризначених працівників і відбувалось за різними напрямами. Навчання проходило у форматі інтерактивних лекцій та практикумів, що дозволило не тільки дізнатися про засоби підвищення рівня власних знань, але й відразу перевірити їх на практиці.
 
Під час тренінгів слухачі опановували теми значення та місії державної служби, професійної етики державного службовця,  вивчають технології прийняття ефективних рішень, розглядають питання оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, управління змінами та участь у реформах, та інш.
 
               
 
                                                     

кількість переглядів: 3756