Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.11.2019

Прокуратура АР Крим скерувала до суду обвинувальний акт стосовно організатора схеми контрабанди наркотиків через тимчасово окупований півострів

Учора, 12 листопада 2019 року, прокуратура АР Крим скерувала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина України, який організував схему контрабанди наркотичних засобів через тимчасово окуповану територію півострова Крим. Зазначена особа обвинувачується у незаконному придбанні, зберіганні та спробі перевезення, з метою збуту, особливо небезпечних наркотичних засобів – канабісу та метадону.
 
Нагадуємо, що у вересні 2019 року, на КПВВ  «Чаплинка» органи правопорядку автономії затримали громадянина України, який на власному автомобілі, з європейською реєстрацією, прямував на територію АР Крим, звідки мав на меті потрапити до м. Краснодар, РФ. Під час поглибленого огляду автомобіля у бензобаку знайдено пакунки, у яких, згідно з висновками відповідного експертного дослідження, містилися наркотичні речовини загальною вагою понад 6 кг. 
Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).

 

кількість переглядів: 3121