Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
16.12.2019

Навчання представників прокуратури АР Крим, як запорука підвищення рівня професійної компетенції

На виконання положень Стратегії розвитку прокуратури автономії в умовах тимчасової окупації на 2019-2021 роки працівники відомства постійно підвищують рівень професійної компетентності, у тому числі, шляхом участі в заходах міжнародного рівня. Тож, протягом минулих двох тижнів начальник відділу прокуратури АР Крим Зера Козлиєва, брала участь на Спеціальній Стипендіальній Програмі Школи Мунка з глобальних питань і державної політики Університету Торонто (Munk School of Global Affairs and Public Policy at the University of Toronto) для співробітників органів юстиції України, Грузії, Вірменії, Ямайки та Гайани, яка проходить у м. Торонто, Канада.
 
Метою Програми є сприяння спільному навчанню між представниками юстиції Канади та їхніми колегами з низки країн, які працюють з аналогічними чи схожими викликами в управлінні правосуддям. Учасники презентують приклади складних і нетипових завдань в організації роботи державних органів, які вони представляють, разом з інформацією, яка надає змогу визначити контекст заявленої проблематики, для спільного пошуку шляхів їх вирішення.
 
Перша частина Програми передбачає вивчення та аналіз досвіду Канади, зокрема, провінції Онтаріо, у визначенні та вирішенні проблем правосуддя, організації роботи органів прокуратури та органів правопорядку, з метою його врахування під час подальшого напрацювання пропозицій для впровадження в роботу державних органів України.
Програма включає низку зустрічей з експертами, представниками суддівського корпусу, органів прокуратури та органів поліції Канади.

кількість переглядів: 3552