Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
28.12.2019

Прокуратура автономії відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного затримання та позбавлення волі українця в Криму

Прокуратура АР Крим розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного затримання та позбавлення волі окупаційними «правоохоронцями» громадянина України, мешканця АР Крим за ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Провадження відкрито за заявою сестри потерпілого, яка звернулась до прокуратури автономії після того, як дізналась про затримання та незаконне ув’язнення брата.  
 
Слідством встановлено, що «кримські правоохоронці» спочатку «затримали» кримчанина за «підозрою» у вчиненні злочинів передбачених статтями 222 (незаконные приобретение, передача, сбыт, хранение, перевозка или ношение оружия, его основных частей, боеприпасов) та 222-1 (незаконные приобретение, передача, сбыт, хранение, перевозка или ношение взрывчатых веществ или взрывных устройств) Кримінального Кодексу РФ. Пізніше, «судді» незаконно створеного Київського районного суду м. Сімферополя обрали затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється ГУНП в АР Крим.

кількість переглядів: 3336