Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
10.01.2020

При спробі перетину адмінмежі з Кримським півостровом виявлено «самооборонівця» який перебував у розшуку

У середу, 8 січня 2020 року, працівниками Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі та Державної прикордонної служби України на контрольно-пропускному пункті «Чонгар» при спробі перетину адміністративної межі з тимчасово окупованою територією півострова Крим був виявлений раніше розшукуваний учасник незаконного збройного формування «Самооборона Крыма».
 
9 січня 2020 року, Херсонський міський суд Херсонської області задовольнив клопотання прокуратури АР Крим та обрав вказаній особі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави.
 
Як повідомлялось раніше, 15 березня 2019 року під процесуальним керівництвом прокуратури автономії «самооборонівцю» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого   ст. 260 КК України, а саме участь в 2014 році у незаконному збройному формуванні «Самооборона Крыма».
 
Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 4982