Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
04.02.2020

Представники прокуратури автономії пройшли курс підвищення кваліфікації в Міжнародній правоохоронній академії

Заступник прокурора Автономної Республіки Крим Віталій Секретар та прокурор прокуратури Автономної Республіки Крим Марія Гусєва пройшли тижневий курс підвищення кваліфікації в Міжнародній правоохоронній академії в м. Будапешті (International Law Enforcement Academy) на тему: «Розслідування кіберзлочинів і злочинів пов’язаних з експлуатацією дітей». Курс викладали інструктори Федерального бюро розслідувань США.           
 
Під час курсу висвітлено методи використання злочинцями сучасних цифрових технологій при вчиненні кримінальних правопорушень проти дітей, а також заходів протидії, які вживає правоохоронна спільнота з метою запобігання таким злочинам. До відома слухачів доведено методи поширення інтернетом матеріалів, пов’язаних з експлуатацією дітей, тенденції в розслідуванні кіберзлочинів, ідентифікації жертв сексуальної експлуатації з акцентом на дитячій порнографії і сексуальних вимаганнях, особливості здійснення процесуального інтерв’ювання потерпілих, проблемні питання комп’ютерної криміналістики, а також шляхи їх вирішення.
 
Даний курс також надав можливість здійснення обміну досвідом з представниками правоохоронних органів США, Угорщини, Грузії, Лівану, Марокко та інших країн, заклав фундамент для подальшої співпраці правоохоронних органів різних держав.
 


кількість переглядів: 3502