Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
02.03.2020

Розпочався другий етап реформування органів прокуратури

Сьогодні, 2 березня 2020 року, розпочалась атестація прокурорів прокуратури АР Крим. Бажання пройти атестацію та приєднатися до нової прокуратури виявила переважна більшість працівників відоства - 50 прокурорів.
 
Цього тижня кожен прокурор проходитиме два етапи атестації протягом одного дня. Для забезпечення безперервності роботи відомства, прокурори з одного відомтсва будуть складати тести в різні дні.
Під час проходження першого етапу – тесту на знання та вміння застосовувати законодавство учасникам атестації необхідно буде за допомогою комп’ютерної техніки дати відповідь на запитання. Результат кожного кандидата з’явиться на екрані комп'ютера одразу після завершення тесту.

Прокурори, які набрали прохідний бал, допускаються до наступного етапу атестації – комп’ютерного тестування на загальні здібності та навички. Ті працівники, які вдало пройдуть другий етап атестації, відповідно, будуть допущені до останнього, третього етапу – виконання практичного завдання та співбесіди з кадровою комісією.

кількість переглядів: 1869