Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
11.03.2020

Прокуратура та поліція АР Крим розпочали кримінальне провадження за фактом проведення ряду незаконних обшуків в м. Бахчисарай

UPD Після проведення незаконних обшуків в Бахчисарайському районі, окупаційні "правоохоронці" незаконно затримали 4 мешканців тимчасово окупованого півострову. За вказаним фактом прокуратура та поліція АР Крим відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).
 
Сьогодні, 11 березня 2020 року, прокуратура АР Крим спільно з ГУНП в АР Крим та м. Севастополі розпочала кримінальне провадження за фактом порушення недоторканості житла під час проведення незаконних обшуків у домоволодіннях громадян України у м. Бахчисарай на тимчасово окупованій території півострова Крим за ч. 2 ст. 162 КК України (порушення недоторканності житла).
Сьогодні зранку в Бахчисараї та Бахчисарайському районі «окупаційні правоохоронці»  проводять незаконні обшуки в 7 домоволодіннях кримських татар.
 
 
 
"Незаконні обшуки на тимчасово окупованій території мають широкомасштабний та систематичний характер і не мають нічого спільного з правоохоронною діяльністю, оскільки, спрямовані виключно на залякування населення та переслідування осіб” – наголосив Ігор Поночовний, прокурор АР Крим.
 
 

кількість переглядів: 3199