Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.04.2020

Прокуратура АР Крим скерувала до суду обвинувальний акт щодо групи вимагачів

Прокуратура АР Крим скерувала до суду обвинувальний акт відносно групи осіб, які обвинувачуються у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.


Слідством встановлено, що двоє зловмисників, погрожуючи вбивством, вимагали від потерпілого грошові кошти в сумі 2000 доларів США за нібито не повернений борг. На підтвердження своїх намірів підозрювані завдали тілесних ушкоджень потерпілому та незаконно заволоділи транспортним засобом останнього.
Досудове розслідування здійснювалось ГУНП в АР Крим та м. Севастополя.
 

Як повідомлялося раніше, у листопаді 2019 року, прокуратура АР Крим спільно зі слідчими Головного управління НП в АР Крим та співробітниками ГУ СБУ в Херсонській області затримали вказаних громадян на місці події під час передачі частини грошових коштів.

Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).
 

кількість переглядів: 2250