Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
03.06.2020

Депутата Запорізької міської ради викрито на отриманні неправомірної вигоди у сумі 12 тисяч доларів США

Прокуратурою Автономної Республіки Крим, спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Мелітополь та ГВ БКОЗ УСБУ в Запорізькій області викрито на отриманні неправомірної вигоди у сумі 12 000 доларів США депутата Запорізької міської ради – заступника голови постійної комісії з питань власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.
 
Встановлено, що вказаний депутат вимагав від громадянина неправомірну вигоду за вирішення питання щодо виділення у власність останньому земельної ділянки на території м. Запоріжжя, а також за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави. Раніше задокументовано отримання вказаним депутатом першої частини хабаря.
 
Зазначеного депутата, 2 червня 2020 року, у м. Запоріжжя затримано під час одержання другої частини обумовленої суми неправомірної вигоди у розмірі  243 тисяч гривень, що еквівалентно 9 тис. доларів США. Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 2653