Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
17.06.2020

"Впровадження інституту кримінальних проступків та механізм їх розслідування у формі дізнання" – в прокуратурі автономії відбувся навчально-методичний семінар

На виконання положень Стратегії розвитку прокуратури автономії на 2019- 2021 роки, у вівторок, 16 червня 2020 року, на базі прокуратури АР Крим  відбувся навчально-методичний семінар з питань впровадження інституту кримінальних проступків та механізму їх розслідування у формі дізнання, адже з 1 липня 2020 року набирає чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень».
 
Навчально-методичний семінар проведено з метою формування спільного підходу до вивчення кримінальних проваджень про злочини, які визначені як кримінальні проступки, а також належне застосування законодавчих змін на практиці. Окремо акцентовано увагу на недопущення порушення норм процесуального права України в перехідний період.
 
У семінарі взяли участь працівники прокуратури автономії, Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі. 
Учасники долучилися до обговорення проблемних питань та заслухали доповідь прокурора відділу прокуратури автономії Святослава Познаховського щодо особливостей розслідування кримінальних проступків у формі дізнання відповідно до внесених змін у законодавство України.

кількість переглядів: 3177