Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.07.2020

Прокуратура автономії відстояла справедливе покарання для колишнього «Міністра охорони здоров’я Республіки Крим» Петра Міхальчевського

Сьогодні, 13 липня 2020 року, Дніпровський районний суд м. Києва підтримав позицію прокуратури Автономної Республіки Крим і визнав колишнього «Міністра охорони здоров’я Республіки Крим» Петра Міхальчевського винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада в редакції від 2014 р.) та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
 
Нагадаємо, що Петро Міхальчевський, будучи громадянином України, після окупації півострова в 2014 році очолив незаконно створене «Міністерство охорони здоров’я Республіки Крим» у складі «Ради міністрів Автономної Республіки Крим», надаючи таким чином допомогу іноземній державі в проведенні підривної діяльності на шкоду суверенітету та територіальній цілісності України.
«Міністр» безпосередньо брав участь у реалізації політики держави-окупанта, яка спрямована на легітимізацію окупаційної влади, шляхом видання наказів та розпоряджень щодо діяльності  зазначеного «міністерства».



кількість переглядів: 3313