Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
21.08.2020

У прокуратурі автономії відбулись урочисті заходи з нагоди Дня незалежності України

Сьогодні, 21 серпня 2020 року, у прокуратурі Автономної Республіки Крим відбулись урочисті заходи з нагоди Дня незалежності України та Дня Державного прапора України.
 
«День незалежності України - головне державне свято нашої держави. Ухвалення 24 серпня 1991 року Акту проголошення незалежності України стало результатом багатовікової боротьби українського народу за свободу, національну ідентичність, можливість вільно мислити та з гордістю називати себе українцями. Нажаль, зараз ми знову боремось за суверенітет та територіальну цілісність України. Але впевнений, ця боротьба буде переможною і державні символи України повернуться до Криму та Донбасу. Щиро дякую колективу прокуратури Автономної Республіки Крим за наполегливість, професіоналізм та самовідданність у роботі!» - відзначив прокурор автономії Ігор Поночовний.
 
За сумлінне виконання службових обов'язків та вагомі досягнення у професійній діяльності працівники прокуратури автономії заохочені відомчими нагородами Генерального прокурора та прокурора АР Крим.

кількість переглядів: 2479