Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.10.2020

Ще одному учаснику незаконного збройного формування «Самооборона Севастополя» повідомлено про підозру

Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим та міста Севастополя, повідомлено про підозру учаснику незаконного збройного формування «Самооборона Севастополя» за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.
 

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин України, будучи учасником незаконного збройного формування «Самооборона Севастополя», протягом лютого-березня 2014 року здійснював «контрольно-пропускний режим» на незаконно створеному блок-пості «Орловський міст» при в’їзді до м. Севастополь АР Крим. Погрожуючи застосуванням фізичної сили та вогнепальної зброї підозрюваний здійснював перевірки документів громадян та обшукував транспортні засоби, а також брав участь у затриманні українських громадян на території півострова. На даний час, «самооборонівця» оголошено в розшук.
Досудове розслідування здійснюється ГУНП в АР Крим та м. Севастополя

 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суд

кількість переглядів: 2705