Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
09.02.2021

Об’єднання зусиль прокуратури та ГО «Truth Hounds» направлено на документування воєнних злочинів та порушень прав людини в умовах окупації Криму

З метою реалізації положень Стратегії розвитку прокуратури АР Крим та міста Севастополя на 2019-2021 роки, прокуратура автономії та громадська організація «Truth Hounds» продовжують співпрацю у сфері документування воєнних злочинів та злочинів проти людяності, а також інших порушень прав і свобод людини, які були вчинені у ході тимчасової окупації Кримського півострова та продовжують систематично вчинятись окупаційною владою РФ.
 
 
Задля цього між прокуратурою Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та ГО «Truth Hounds» підписано Меморандум про наміри щодо співробітництва. Зокрема, щодо удосконалення існуючих механізмів документування злочинів вказаних категорій в умовах тимчасової окупації півострова Крим, у тому числі, із запровадженням новітніх інформаційних технологій. Переконані, що спільна та наполеглива співпраця надасть можливість забезпечити ефективний результат роботи обох сторін.


кількість переглядів: 1553