Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
01.03.2021

Під процесуальним керівництвом прокуратури автономії викрито схему збуту наркотичних речовин

У ході досудового розслідування кримінального провадження за фактами збуту наркотичних засобів до тимчасово окупованого Кримського півострова, виявлено схему збуту наркотичних засобів, організовану двома мешканцями Херсонщини. 
 
Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим та м. Севастополя співробітниками ГУНП в АР Крим та м. Севастополі затримано та повідомлено про підозри двом мешканцям Херсонщини, які налагодили схему збуту наркотичних засобів. Дії підозрюваних кваліфіковано за чч. 2, 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє мешканців Херсонщини організували збут особливо небезпечних речовин за допомогою поштових відправлень в інші регіони України. У мережі Інтернет вказані громадяни створювали оголошення та пропонували для продажу канабіс, задля реалізації якого використовували видумані анкетні дані.
 
Під час проведення затримання та санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних правоохоронці виявили близько 24 кілограм особливо небезпечної речовини - канабіс, а також матеріали та пристрої, що використовувались для фасування наркотичних засобів та грошові кошти.
Наразі, одному з підозрюваних судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 250 тисяч гривень, а його спільниці - цілодобовий домашній арешт.  

 

кількість переглядів: 1392