Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
04.03.2021

За процесуального керівництва прокуратури автономії повідомлено про підозру учаснику незаконного збройного формування «Самооборона Криму»

За процесуального керівництва прокуратури автономії повідомлено про підозру учаснику незаконного збройного формування «Самооборона Криму» за ч. 2 ст. 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності).  
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що громадяни України, будучи учасниками збройного формування «Самооборона Криму», протягом лютого-березня 2014 року, озброєний, проходив «службу» на незаконно створеному блокпості при в’їзді до м. Армянськ АР Крим, біля ПрАТ «Кримський Титан». При цьому, підозрюваний здійснював незаконні перевірки документів громадян, обшук їх транспортних засобів, а також брав участь у затриманні проукраїнськи налаштованого населення півострова.
На даний час, підозрюваного оголошено в розшук.
Досудове розслідування здійснюється ГУНП в АР Крим та м. Севастополі.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним.
 

кількість переглядів: 2526