Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.07.2021

Шахрайська схема з продажу майна на 85 тисяч доларів США: викрито ще двох учасників шахрайської схеми

Прокуратурою автономії спільно з ГУ НП в АР Крим та м. Севастополі, а також співробітниками Департаменту карного розшуку НП України викрито та повідомлено про підозри ще двом учасникам шахрайської схеми (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).
 
 
Як повідомлялось, у березні 2021 року правоохоронні органи автономії під час  оформлення договору купівлі-продажу майна та отримання від покупця 85 тисяч доларів США затримали трьох учасників шахрайської схеми. Тоді підозрювані задля приховання слідів підроблення та знаючи про неможливість перевірки інформації, нібито зареєстрували майно на одне з товариств, що знаходиться в АР Крим.
 
 
Наразі, правоохоронці встановили ще двох учасників вказаної схеми, які спільно з іншими фігурантами підшукували «підходящі для продажу» приміщення та здійснювали продаж  комунальних об’єктів столиці на основі  підроблених документів.
 
Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання  організаторів схеми, правоохоронці виявили та вилучили підроблені паспорти,  «чорнові» записи, документи, які стосувалися об’єктів нерухомого майна.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється  ГУ НП в АР Крим та м. Севастополя.
Слідчі дії тривають.
 

кількість переглядів: 1500