Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
01.09.2021

Системні випадки катування в Криму: для працівників прокуратури автономії проведено практичний семінар щодо протидії вказаним злочинам

Сім років міжнародного збройного конфлікту в Криму супроводжуються системними випадками катування та жорстоким поводженням з боку окупаційних «правоохоронних органів». Такі «методи» до затриманих окупаційна влада використовує з різних мотивів, зокрема задля примушення давати неправдиві показання проти себе або свідчити проти інших.
 

Зважаючи на актуальність вказаної проблеми, доцент кафедри політології та державного управління ДонНУ ім. Василя Стуса, доктор політичних наук, адвокат Дмитро Ягунов провів для працівників прокуратури автономії практичний семінар на тему: «Катування у XXI столітті та європейська система протидії катуванням». На обговорення виносилися питання щодо європейської системи протидії катуванням та практики Європейського суду з прав людини щодо захисту потерпілих від катувань.
 

Учасники семінару мали змогу не лише поглибити свої професійні знання із зазначених питань, а й висловити власні думки та обмінятися досвідом.
 

кількість переглядів: 1227