Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
03.11.2021

Керівник прокуратури автономії Ігор Поночовний зустрівся з делегацією Консультативної місії ЄС із реформування сектору цивільної безпеки України

 
Учора, 2 листопада 2021 року, у прокуратурі АР Крим та міста Севастополя відбулась зустріч із делегацією Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні).
 
Під час зустрічі керівник прокуратури автономії Ігор Поночовний проінформував присутніх щодо специфіки функціонування відомства в умовах екстериторіальності та пріоритетних напрямів роботи. Також керівник розповів про впровадження в роботу прокуратури автономії бази даних I-DOC - новітнього інструменту для аналізу та систематизації розслідувань, вчинюваних в Криму.
 
Представники КМЄС в Україні розповіли про напрями своєї роботи щодо навчання українських прокурорів у сфері управління персоналом, підвищення рівня володіння іноземними мовами, розроблення шляхів удосконалення діяльності органів прокурорського самоврядування, тощо.  
 
За результатами зустрічі, учасники домовились про подальші можливості сприяння прокуратурі автономії, шляхом залучення працівників до освітніх заходів.

кількість переглядів: 3282