Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.04.2017

Суд надав дозвіл на затримання організатора злочинної групи, яка викрадала людей і утримувала у так званому «центрі реабілітації наркозалежних»

Прокуратурою Автономної Республіки Крим погоджено повідомлення про підозру організатору злочинної групи на Чернігівщині, що діяла під прикриттям центру з реабілітації наркозалежних та протягом 2016-2017 років займалася викраданням і незаконним позбавленням волі людей.
 
Таким чином, вже чотирьом особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України, яким загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування триває.
 
Ураховуючи, що організатор цього угрупування не з’являється на виклики слідчого, 13 квітня 2017 року Приморським районним судом м. Одеса надано дозвіл на його затримання та доставку до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили злочинну діяльність так званого «центру реабілітації наркозалежних». Заклад функціонував на Чернігівщині. У ньому на момент прибуття співробітників правоохоронних органів перебували більш ніж 200 осіб.

кількість переглядів: 2524