Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.03.2018

Прокуратурою АР Крим спільно з Департаментом ЗНД СБ України вжито заходи з блокування підривної діяльності в інтересах держави-агресора

12 березня прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з Департаментом ЗНД СБ України у межах кримінального провадження за фактами вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110, ч.1 ст. 111 та ч. 1 ст. 255 Кримінального кодексу України здійснено заходи з блокування підривної діяльності діючих на території України антиукраїнських центрів.

Під час реалізації єдиного оперативного плану проведено 28 обшуків у Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та м. Києві за місцем проживання, роботи, тимчасового перебування, знаходження автотранспорту осіб, причетних до організації антидержавницьких акцій в Україні.

У ході вказаних обшуків здобуто докази вчинення протиправних дій в інтересах спецслужб сусідньої держави, які, після проходження процедури легалізації, дозволять здійснити публічне викриття спеціальних підривних акцій та інформаційних операцій проти Української держави.

Зокрема, серед іншого, виявлено та вилучено агітаційні матеріали з підтримки анексії Криму, грошові кошти, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом, заборонену продукцію, в тому числі гранати та патрони, які свідчать про підготовку до вказаних протиправних антиукраїнських акцій.

кількість переглядів: 4169