Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.05.2018

Затримано співробітника СБУ під час отримання неправомірної вигоди

Прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому 05.02.2018 за фактом вимагання та отримання оперуповноваженим одного з підрозділів Служби безпеки України на Київщині неправомірної вигоди.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться Головним слідчим управлінням Служби безпеки України.

У ході розслідування встановлено, що співробітник Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області вимагав п’ять тисяч доларів від директора одного з дошкільних закладів регіону за те, щоб не знайти порушень вимог законодавства України під час проведення у закладі ремонтних робіт.

За результатами проведення оперативних слідчих заходів та зібрання достатніх доказів прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно із працівниками Служби безпеки України затримано оперуповноваженого одного з підрозділів Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області після отримання неправомірної вигоди.

Вказаній особі повідомлено про підозру щодо вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

На теперішній час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

кількість переглядів: 2881