Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
14.06.2018

Представник прокуратури автономії взяла участь у Міжнародній освітній програмі з підвищення кваліфікації публічних службовців, яка проходила у Лондоні

Представник прокуратури Автономної Республіки Крим у складі делегації Національної академії державного управління при Президентові України взяла участь у Міжнародній освітній програмі з підвищення кваліфікації публічних службовців.
 
 

У рамках програми протягом восьми днів делегація відвідала Центр підготовки публічних службовців м. Лондона (Civil Service Learning, CSL), Лондонський Метрополітен Університет (London Metropolitan University), Школу управління Оксфордського університету (Blavatnik School of Government, Oxford University) та палати Парламенту Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. 

Під час заходу учасники вивчили особливості підготовки та діяльності публічних службовців у сфері управління та організації роботи в державних, у тому числі правоохоронних, органах Великобританії, а також поділились власним досвідом із закордонними колегами.

Прокуратура Автономної Республіки Крим підтримує прагнення працівників постійно вдосконалювати свої знання та підвищувати професійний рівень, а також впровадження провідних європейських стандартів публічної служби у діяльність прокуратури автономії.

кількість переглядів: 2694