Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.05.2020

Ще двом учасникам НЗФ «Рубіж», які брали участь в захопленні Штабу Військово-Морських Сил України у м. Севастополі повідомлено про підозру

Прокуратура автономії спільно з ГУНП в АР Крим та м. Севастополя повідомили про підозру двом учасникам незаконного збройного формування «Добровольча народна дружина «Рубіж» за ч. 2 ст. 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності). Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що зазначені громадяни України, будучи учасниками незаконного збройного формування «Добровольча народна дружина «Рубіж», 19-20 березня 2014 року брали участь в облозі та захопленні Штабу Військово-Морських Сил України у м. Севастополі.

На даний час, підозрюваних оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення їх місцеперебування.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



кількість переглядів: 1879