Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
25.10.2021

Збут кокаїну в особливо великих розмірах: прокуратурою автономії до суду скеровано обвинувальний акт щодо групи іноземців

За процесуального керівництва прокуратури АР Крим та м. Севастополя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох громадян Республіки Туреччина за обвинуваченням у придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту наркотичного засобу в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).
 

Досудовим розслідуванням встановлено, що учасники угруповання налагодили схему збуту на материковій частині України та на території окупованого півострову Крим наркотичного засобу – кокаїну в особливо великих розмірах.
 

Так, 29.04.2021 року, у м. Києві, під час збуту 2 кг вказаного наркотичного засобу, вартістю близько 200 тис доларів США, затримано та повідомлено про підозру двом учасникам групи – громадянам Турецької Республіки.
 

До обвинувачених застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 

Досудове розслідування здійснювалося слідчими СУ ГУ НП в АР Крим та м. Севастополі.
 
 

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним.

 

кількість переглядів: 2340