Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
23.09.2015

Органами прокуратури спільно з працівниками Державної прикордонної служби України та Департаменту захисту національної державності СБ України затримано одного з депутатів Севастопольської міської ради, який підозрюється у державній зраді

У вівторок, 22.09.2015, на пункті перетину «Каланчак» між півостровом Крим та материковою частиною України працівниками  прокуратури АР Крим спільно з працівниками Державної прикордонної служби України та Департаменту захисту національної державності СБ України, на підставі постанови слідчого прокуратура про розшук, затримано одного з депутатів Севастопольської міської ради.

Прокуратурою автономії здійснюється досудове розслідування стосовно колишніх депутатів Верховної Ради АР Крим та Севастопольської міської ради, які вчинили державну зраду, сприявши своїми діями в окупації півострова Російською Федерацією.

Під час розслідування стосовно цих депутатів складено повідомлення про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада), оголошено у розшук та Печерським районним судом м. Києва надано дозвіл на їх затримання з метою приводу до суду для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України після доставки до суду буде вирішено питання про арешт цієї особи.

кількість переглядів: 3955