Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
19.02.2016

Прокуратурою АР Крим розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення державної зради колишніми працівниками ГУ Міністерства доходів і зборів в АР Крим та ГУ Міністерства доходів і зборів в м. Севастополі.

Прокуратурою АР Крим відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення державної зради колишніми працівниками ГУ Міністерства доходів і зборів в АР Крим та ГУ Міністерства доходів і зборів в м. Севастополі за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України.
 
Встановлено, що працівники ГУ Міністерства доходів і зборів в АР Крим та ГУ Міністерства доходів і зборів в м. Севастополі, нехтуючи ст.ст. 5, 72, 73, 85, 132 Конституції України, достовірно знаючи про незаконність проведеного референдуму, створення представницьких та інших органів влади на території АР Крим та м. Севастополя, вступили на службу до незаконно створених органів  - «инспекций Федеральной налоговой службы России по Республике Крым и г. Севастополю», чим забезпечили їх функціонування та сприяли представникам Російської Федерації у проведенні підривної діяльності на території України.
 
Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дванадцяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
 
Відповідно до ч. 2 ст. 12 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» матеріали вищевказаного кримінального провадження направлено до Генеральної прокуратури України для визначення підслідності.

кількість переглядів: 4535