Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
01.06.2017

На незаконно привласнене окупаційною владою майно «Чорноморнафтогазу» накладено арешт

Прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами незаконного заволодіння майном Публічного акціонерного товариства «Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз».

На підставі клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим і слідчого відділу Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, 30.05.2017 року слідчим суддею Приморського районного суду міста Одеси винесено ухвалу про накладення арешту на 27 суден та на 33 нежитлових приміщення ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз», які незаконно привласнено на тимчасово окупованій території півострову Крим.

Раніше, на підставі клопотання прокуратури автономії слідчим суддею цього ж суду було винесено ухвалу про накладення арешту на 4 незаконно привласнених самопідіймальних плавучих бурових установки «Петро Годованець», «Україна», «Сиваш», «Таврида». Їх вартість на час придбання складала понад 11 млрд 655 млн гривень.

Наразі до Українського бюро Інтерполу прокуратурою направлено лист про внесення зазначених бурових установок та  суден до бази даних розшуку.

кількість переглядів: 4161