Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
04.05.2018

Завершено досудове розслідування щодо учасника «Самооборони Криму»

Прокуратурою Автономної Республіки Крим та слідчим відділом Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно одного з членів незаконно створеного озброєного формування «Самооборона Криму», який обвинувачується в державній зраді.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний учасник «Самооборони Криму» приймав безпосередню та активну участь у захопленні військових частин м. Севастополя, тобто вчинив дії, спрямовані на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості України, а також наданні іноземній державі допомоги в проведенні підривної діяльності проти України.

Після встановлення місцезнаходження підозрюваного, в грудні 2017 року останнього було затримано у Дніпропетровській області.

За результатами проведення досудового розслідування, обвинувальний акт щодо вказаного учасника «Самооборони Криму» скеровано до Апеляційного суду м. Києва для вирішення питання про визначення підсудності за одним з районних судів м. Києва та подальшого судового розгляду.

кількість переглядів: 4271