Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
27.06.2018

Прокурор АР Крим привітав колектив прокуратури автономії з нагоди Дня Конституції

Напередодні святкування Дня Конституції України, прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов привітав колектив прокуратури автономії з державним святом.

Гюндуз Мамедов зазначив, що на кожного працівника прокуратури покладається велика відповідальність за відстоювання конституційних прав громадян, які у зв’язку з тимчасовою окупацією півострову, є найменш захищені.

Також, він подякував за професійну роботу в проведенні досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами державної зради та скерування обвинувальних актів до суду.

Вітаючи колектив зі святом, прокурор Автономної Республіки Крим побажав усім працівникам миру, злагоди, добробуту та продовження якісної робюоти з дотримання основоположних прав людини. 
 
З нагоди свята, за плідну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків, працівники прокуратури були відзначені подяками прокурора автономії, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, отримали класні чини в порядку заохочення.


кількість переглядів: 2309