Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
25.02.2019

У прокуратурі АР Крим підведено підсумки роботи за 2018 рік

Сьогодні, 25 лютого, у прокуратурі Автономної Республіки Крим під головуванням виконувача обов’язків прокурора АР Крим М. Іванця відбулася нарада за підсумками роботи прокуратури АР Крим у 2018 році.
 
У нараді взяли участь заступники прокурора АР Крим, керівники структурних підрозділів та прокурорсько-слідчі працівники.
 
Виконувач обов’язків прокурора відзначив динаміку та позитивні зміни у роботі прокуратури АР Крим, не зважаючи на специфічні умови діяльності, а також подякував  за відповідальне ставлення до роботи, завдяки чому вдалося досягти таких результатів.
 
«Варто відзначити направлення до суду 54 обвинувальних актів у кримінальних провадженнях, які розслідувалися органами правопорядку автономії, пред’явлення першої підозри за вчинення воєнного злочину, винесення судом першого вироку колишньому депутату Верховної Ради АР Крим за вчинення державної зради»,- констатував М. Іванець.
 
Окремо М. Іванець зазначив, що пріоритетним для прокуратури АР Крим є розвиток кадрового потенціалу, здібного до ефективного здійснення своїх обов’язків, де необхідними є знання в галузі міжнародного гуманітарного права, іноземних мов та міжнародної судової і слідчої практики. 
 
Про здобутки на окремих напрямах діяльності, проблемні питання та бачення способів іх вирішення проінформували заступники прокурора АР Крим А. Коцура та І. Поночовний.
 
Заступник прокурора АР Крим А. Коцура акцентував увагу на співпраці з міжнародними судами, організаціями та компетентними органами іноземних держав з питань захисту прав і свобод людини, інтересів суспільства та держави на шляху до деокупації півострову.
 
«Проведено цілеспрямовану роботу щодо визначення пріоритетів у діяльності прокуратури в умовах періоду перехідного правосуддя, у зв’язку із тимчасовою окупацією території півострову Крим» - зазначив І. Поночовний. 
 
За результатами наради визначено основні пріоритети та завдання на найближчий період.

кількість переглядів: 2620