Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
28.07.2020

Російському пілоту, який здійснював незаконні польоти до окупованого Криму повідомлено про підозру

Прокуратура автономії спільно з ГУСБУ в АР Крим повідомили про підозру пілоту однієї з російських авіакомпаній у порушенні правил міжнародних польотів (ч.1 ст. 334 КК України) та у незаконному переправленні осіб через державний кордон України  (ч. 2 ст. 332 КК України).
 
Слідством встановлено, що пілот однієї з російських авіакомпаній, знаючи що аеропорт «Сімферополь» є тимчасово закритим для польотів відповідно до розпорядження КМУ №424-р від 30.04.2014 року, порушуючи встановлені обмеження здійснення польотів в межах окупованого півострова,
не маючи відповідного дозволу Державної авіаційної служби України, неодноразово здійснював авіарейси та незаконно переправляв осіб через державний кордон на територію окупованого півострову, порушуючи при цьому правила міжнародних польотів. На даний час, підозрюваного оголошено в розшук.
 
Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).


кількість переглядів: 3408