Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
14.09.2020

Прокуратура та поліція Криму повідомили про підозру учаснику незаконного збройного формування «Самооборона Криму»

Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим та м. Севастополя, ГУНП в АР Крим та м. Севастополя повідомили про підозру учаснику незаконного збройного формування «Самооборона Криму» за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин України, будучи учасником незаконного збройного формування «Самооборона Криму», протягом лютого-березня 2014 року, озброєний, проходив «службу» при в’їзді до м. Судак АР Крим.  Підозрюваний здійснював незаконні перевірки документів громадян, обшук їх транспортних засобів, а також приймав участь у затриманні українських громадян на території півострова. На даний час, «самооборонівця» оголошено в розшук.
 

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 2518