Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
02.10.2020

Представник прокуратури взяла участь у нараді щодо міжнародної співпраці під час розслідування фактів незаконної міграції та торгівлі людьми

Учора, 1 жовтня 2020 року, представник прокуратури АР Крим та міста Севастополя, виконувач обов’язків начальника відділу міжнародно-правового співробітництва Ірина Барцицька взяла участь у проведенні координаційної наради, організованої Національним представником Італії у Євроюсті на базі Офісу Генерального прокурора України у форматі відеоконференції.
 
У заході також взяли участь  представники Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора, співробітники ГУНП в АР Крим та місті Севастополі. З числа представників іноземних держав були присутні співробітники компетентних органів Італії, Греції, Мальти, Грузії, Туреччини, Чорногорії, Словаччини, Польщі та Європолу.
 
Під час наради обговорено можливі шляхи співпраці у розслідуванні кримінальних проваджень щодо організації незаконної міграції та торгівлі людьми, а також перспективу створення спільної слідчої групи між країнами-учасниками конференції.

кількість переглядів: 2157