Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
06.02.2023

Ефективна співпраця заради відновлення справедливості: керівництво прокуратури автономії провели зустріч з представниками Посольства США в Україні

Днями відбулась зустріч керівництва прокуратури автономії з оновленим керівництвом Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Посольство США в Україні вже протягом багатьох років співпрацює з прокуратурою автономії у різних напрямах. Зокрема, щодо покращення рівня знань працівників відомства правоохоронців автономії у сфері міжнародного гуманітарного права. Адже «право війни» – одне з  найбільш складних та проблемних у застосуванні під час розслідування воєнних злочинів та злочинів проти людяності, а також інших порушень прав і свобод людини, які вчиняє РФ та її окупаційна адміністрація в Криму. 


«Підтримка з боку міжнародних експертів та досвідчених фахівців є дуже важливою для реалізації основного запиту суспільства - відновлення справедливості. Ми щиро вдячні за довіру та ефективну співпрацю» - підсумував керівник прокуратури автономії Ігор Поночовний.


кількість переглядів: 963