Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
22.01.2024

Зрадила державу: судитимуть окупаційну голову Армянського міського суду

Минулого року, за публічного обвинувачення прокуратури автономії, окупаційна голова Армянського міського суду РК визнана  винною у вчиненні воєнного злочину, а саме у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 
Нещодавно прокуратура Криму скерувала до суду обвинувальний акт щодо вказаної судді за вчинення державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України). Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.
 
Після окупації півострова обвинувачена перейшла на бік ворога та дотепер здійснює «правосуддя» від імені РФ на посаді голови незаконно створеного окупантами «Армянського міського суду РК».
 
Представляючи інтереси ворога, «служителька Феміди» сприяє зміцненню режиму держави-агресора, а також проведенню підривної діяльності проти України на шкоду її суверенітетові й територіальній цілісності.
 
Досудове розслідування здійснювалось ТУ ДБР, розташованим у м. Мелітополі
 

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
Пресслужба прокуратури АР Крим та міста Севастополя

 

кількість переглядів: 602